Neutralizace adresy -Maximální ochrana obchodního tajemství

Přeprava zboží ze sídla společnosti jen z toho důvodu, aby příjemce viděl na zásilce adresu sídla společnosti je neekologická, časově a ekonomicky náročná varianta, jak zajistit, aby na zásilce byla "správná" adresa odesilatele. Toto nastává obzvláště v případech, kdy je do procesu zainteresována třetí strana.

Oslovte zahraniční odběratele lokální adresou

Rozšiřování obchodní aktivity a potenciálu do zahraničí je výzva pro každého podnikatele. Pakliže s vaší firmou expandujete do země, kde při nákupu preferují lokální poskytovatele, budete se potýkat s velkou konkurenční nevýhodou. Pro tyto případy je možné opatřit zboží adresou shodnou se zemí příjemce. Jste prodejce z Čech, ale odběratel v Německu preferuje německého dodavatele? Pomocí neutralizace adresy bude vaše zboží disponovat německou adresou, ačkoliv zboží odesíláte z Čech. Jednou z možností je opatřit zboží vaší zahraniční adresou, přestože fakticky sídlíte a odesíláte zboží z České republiky. Jako druhou variantu můžete využít možnosti zahraničního zastoupení vašeho logistického poskytovatele, pakliže tuto variantu nabízí.

Chraňte své obchodní tajemství

Jste zprostředkovatelem prodeje zboží? Nakupuje u vás odběratel zboží, které nakupujete u svého dodavatele? Neutralizace adresy v tomto případě slouží jako ochrana obchodního tajemství. V obchodní výměně figuruje pouze adresa sídla vaší společnosti, ale veškeré třetí strany zůstávají v anonymitě.

submitted by /u/krissbru
[link] [comments]

Packers and movers in peenya Packers and movers in peenya Packers and movers near me Packers and movers near me Packers And Movers Banashankari Bangalore a Packers And Movers Banashankari Bangalore a Packers And Movers Jayanagar Packers And Movers Jayanagar Packers and movers Yelahanka Packers and movers Yelahanka Packers And Movers Btm Layout Packers And Movers Btm Layout Packers And Movers Koramangala Packers And Movers Koramangala Packers And Movers Hsr Layout Packers And Movers Hsr Layout Packers And Movers Bommanahalli Packers And Movers Bommanahalli Packers And Movers Begur Road Packers And Movers Begur Road Local Packers And Movers Bangalore Local Packers And Movers Bangalore Packers And Movers Ramamurthy Nagar Packers And Movers Ramamurthy Nagar Packers and movers Bangalore Packers and movers Bangalore